2019-2020 BAHAR YARIYILI ARA SINAVLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Üniversitemiz Senatosunun ara sınavların yapılmasına ilişkin kararına istinaden Fakültemiz Yönetim Kurulu tarafından ara sınavların e-ders sistemi üzerinden yapılması kararı verilmiştir.

Bu doğrultuda;

a) Öğrencilerimizin vize sınavı ödevleri 6-8 Mayıs 2020 tarihleri arasında ilgili dersin öğretim elemanı tarafından sisteme yüklenecektir.

b) Öğrenciler ödevlerini hazırladıktan sonra en geç 31 Mayıs 2020 tarihine kadar yine e-ders sistemine ödevlerini yükleyeceklerdir.

c) Ödevlerini hazırlayan öğrencilerimiz ödevlerini pdf uzantılı bir dosya olarak yüklemelidir.

d) Dersin öğretim elemanı tarafından değerlendirilen ödev sonuçları vize notu olarak sisteme yüklenecektir.

e) Vize notunun ağırlığı dersin Bologna bilgi paketinde ilgili ders için belirlenmiş olan yarıyıl içi oranı şeklinde olacaktır.

f) Yarıyıl sonu sınavlarının prensip olarak yüz yüze yapılmasının planlamasına ancak bu sınavlara ilişkin tarihlerin ve sınav yönteminin, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının konuya ilişkin kararları ve söz konusu salgının durumuna göre ilerleyen zamanlarda belirlenmesine Senatomuz tarafından karar verilmiştir.

Bu içerik 05.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 880 kez okundu.