2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ara sınav mazeret sınavları Duyurusu

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı ara sınav mazeret sınavları 31 Mayıs - 4 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Mazeretleri kabul edilen öğrencilerin mazeret sınavları için yeni bir ekip oluşturularak, öğrenciler ekibe eklenecek ve mazeret sınav programında belirtilen saatlerde sınavlar yine Micosoft Teams üzerinden yapılacaktır.

*** Vize Mazeret Sınav Programı aşağıda yer almaktadır.

***Alandışı derslerden Mazeret Sınavına girecek öğrencilerin, dersi aldıkları Fakülte/Yüksekokulun sınav programı duyurularına bakmaları veya dersi veren Öğretim Elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.  Alandışı derslerden Mazeret Sınavları ilgili Fakülte/Yüksekokulunun mazeret sınav takvimine uygun yapılacaktır.

Bu içerik 21.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1098 kez okundu.