2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınav mazeret sınavları Duyurusu

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı ara sınav mazeret sınavlarına başvuran öğrencilerin listesi aşağıda verilmiştir. Microsoft Teams Sistemini ilk defa kullanmaları dolayısıyla teknik nedenlerle sınava giremeyen veya sınavını gönderemeyen öğrencilerin mazeretleri bir kereye mahsus olmak üzere kabul edilmiştir. Bundan sonra yürütülecek sınavlarda teknik nedenler mazeret sebebi olarak kabul edilmeyecektir.

Mazeret sınavları 4-8 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Mazeretleri kabul edilen öğrencilerin mazeret sınavları için yeni bir ekip oluşturularak, öğrenciler ekibe eklenecek ve mazeret sınav programında belirtilen saatlerde sınavlar yine Micosoft Teams üzerinden yapılacaktır.

*** Vize Mazeret Sınav Programı aşağıda yer almaktadır.

***Alandışı derslerden Mazeret Sınavına girecek öğrencilerin, dersi aldıkları Fakülte/Yüksekokulun sınav programı duyurularına bakmaları veya dersi veren Öğretim Elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.  Alandışı derslerden Mazeret Sınavları ilgili Fakülte/Yüksekokulunun mazeret sınav takvimine uygun yapılacaktır.

*** MAT111 Kodlu Matematik I dersi sınav günü ve saati değiştirilmiş olup güncel Sınav Programı aşağıda yer almaktadır.

Bu içerik 23.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1244 kez okundu.