2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Duyurusu

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları İle Başvuru ve Değerlendirme Takvimi açıklanmıştır.

Başvurular şahsen, kargo veya posta ile "Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi 22030 Edirne Merkez " adresine yapılabilir.  (Posta ve kargo yolu ile yapılan başvurulardan kaynaklanan gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmemekte olup, belge ulaştırılması ile ilgili teyit işlemi posta kuruluşundan yapılmalıdır.)

Başvuru İçin İstenilen Belgeler:

1)      Başvuru dilekçesi
2)      Öğrenci Belgesi
3)      Disiplin cezası almadığına ilişkin belge (diğer belgelerde belirtilebilir)
4)      Öğrenci Not Belgesi (Transkript)
5)      Öğretim Planı ve Ders İçerikleri (onaylı)
6)      ÖSYS Sonuç Belgesi
7)       DGS ile Yerleşen Öğrencilerin DGS Sonuç Belgesi ve DGS Yerleştirme Belgesi
8)       Hazırlık Sınıfında Başarılı Olduğunu Gösterir Belge (Hazırlık Bölümü Olan Bölümlerimiz İçin)

Yatay Geçiş Dilekçesi Aşağıda Yer Almaktadır.
Bu içerik 08.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 902 kez okundu.