2020 DGS EK KONTENJAN İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYITLARI HAKKINDA

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 21-25 Kasım 2020 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

2020 DGS Ek yerleştirme sonucunda Fakültemize yerleşen adaylarile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda istenilen belgelerle birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosundan 27 Kasım 2020 tarihi mesai bitimine kadar başvurarak ders kayıt işlemleri için kendilerinden istenen belgeleri yetkililere sunmaları gerekmektedir.

2020-DGS EK KONTENJAN SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER:
1- LİSE DİPLOMASI (ASLI)
2- ÖN LİSANS DİPLOMASI (ASLI) VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ
3- DERS İÇERİKLERİ VE DERS PLANLARI (ONAYLI)
4- DGS YERLEŞME SONUÇ BELGESİ
5- TRANSKRİPT (ONAYLI)
6- NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ
7- ALTI (6) ADET FOTOĞRAF

Bu içerik 23.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 402 kez okundu.