2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU

Trakya Üniversitesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Trakya Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulunda açılmayan ya da eş değerliği bulunmayan dersler için diğer üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin izleyeceği aşamalar

1.Yaz okulundan dersi alacağı ilgili üniversitenin ÖSYM taban puanının (öğrencinin yerleştiği yıl) Fakültemizden yüksek ya da eşit olması gerekmektedir.
2.Yaz okulundan ders alacağı ilgili Üniversiteden, almak istediği derslerin içeriğinin web sayfasından çıkartılması.
3. Ders içeriğinin ve dilekçenin fakültemiz bölüm başkanına onaylatılması. (Dilekçe örneği aşağıda yer almaktadır.)
4. Dilekçenin ders içeriklerinle beraber öğrenci işlerine teslim edilmesi.
5. Diğer üniversiteye ders kaydının yapılması ve yaz okulu kaydının tamamlanması.

Bu içerik 26.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1267 kez okundu.