2021 Erasmus Öğrenci Hareketliliği (Öğrenim & Staj) Başvuruları

"Bilindiği gibi 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla yeni Erasmus+ Programı başlamıştır. 2021 sözleşme yılı için kurallarda ve hibe miktarlarında değişiklik beklenmektedir. Sözkonusu kurallar kesinleştiğinde hak edilen hibe miktarlarında ve  hareketlilik sürelerinde  değişiklik olabileceği gibi kazanılan hakkın yitirilmesi de söz konusu olabilir. Diğer taraftan,  Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek  maddi veya manevi kayıplardan  kurumumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.”

Erasmus Öğrenci Hareketliliğine başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimizin için gerekli bilgiler aşağıda verilmiştir.
Lütfen başvuru yapmak istediğiniz faaliyete göre başvuru koşullarını dikkatlice inceleyiniz.

BAŞVURU TARİHLERİ  2 Nisan 2021 - 18 Nisan 2021
 YABANCI DİL SINAV TARİHİ  21 Nisan 2021 Çarşamba, Saat: 14:00

* 18 Nisan 2021 saat 17:30 'da sistem kapanacaktır. Bu saatten sonra başvuru yapamazsınız.

Yabancı Dil Sınavı Hakkında Önemli Not:

Yabancı Dil Sınavı Microsoft Teams Uygulaması üzerinden uzaktan yapılacaktır. Sınav yazılı ve sözlü olarak iki aşamada yapılacaktır. Yazılı sınavda asgari geçer notu alan öğrenciler sözlü sınava gireceklerdir. Sözlü sınav tarihi daha sonra ilgili adaylara erasmus web sayfasından duyurulacaktır. Yabancı Dil sınavına ulaşımda sorun yaşamamak için başvuru esnasında Microsoft Teams kullanıcı hesabınızı lütfen doğru yazdığınızdan emin olunuz. Aksi takdirde sınava giremezsiniz.

2021 Sözleşme Yılı Projesi:

2020 Sözleşme Yılı Projeleri:

Bu içerik 01.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 992 kez okundu.