2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınav (Vize) Mazeret Sınavları Duyurusu

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınav (Vize) mazeret sınavları 05 - 09 Aralık 2022 tarihleri arasında Yüz Yüze yapılacaktır.

Sınav Gün ve Saatini dersi veren öğretim elemanı belirleyeceğinden, öğrencilerin Dersi Veren Öğretim Elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

***Alandışı derslerden Mazeret Sınavına girecek öğrencilerin, dersi aldıkları Fakülte/Yüksekokulun sınav programı duyurularına bakmaları veya dersi veren Öğretim Elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.  Alandışı derslerden Mazeret Sınavları ilgili Fakülte/Yüksekokulunun mazeret sınav takvimine uygun yapılacaktır.

***Fakültemizde açılan Üniversite Alandışı derslerden Mazeret Sınavına girecek öğrencilerin Mazeret Sınavları 07 Aralık 2022 Çarşamba günü ders saatinde yüz yüze yapılacaktır.

Bu içerik 17.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 345 kez okundu.