2022 DGS Ek Kontenjan İle Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 19-20 Ekim 2022 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

2022 DGS ek yerleştirme ile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda istenilen belgelerle birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosuna 24 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar başvurarak ders kayıt işlemleri için kendilerinden istenen belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

1- LİSE DİPLOMASI
2- ÖN LİSANS DİPLOMASI (ASLI) VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ
3- DERS İÇERİKLERİ VE DERS PLANLARI
4- DGS YERLEŞME SONUÇ BELGESİ
5- TRANSKRİPT (Birim Onaylı)
6- NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ
7- Dört (4) ADET FOTOĞRAF
8- ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU (Belge için tıklayın)

Bu içerik 19.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.