2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Staj Sunumu Yapacak Öğrencilere Duyuru

Stajlarını tamamlayıp 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Staj sunumlarını yapacak Fakültemiz öğrencileri 1-17 Nisan 2024 tarihleri arası Staj Dosyalarını Eksiksiz (Ek 1, 2, 3, 4 asılları ve staj raporu ile beraber) öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Not:
 * Staj Sunum Tarihleri ilan edilecektir.

* Sıtaj sunumlarını yapmak isteyen öğrenciler Staj Dosyalarını elden teslim etme veya Fakültemiz posta adresine “Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğrenci İşleri Birimi  Merkez/EDİRNE” gönderme seçeneklerinden birini seçerek Fakültemize ulaştırabilirler.

* Posta yolu ile gönderilen Staj Evraklarının zamanında gelmemesi ve elimize ulaşmaması konusunda mesuliyet öğrenciye aittir.
Bu içerik 25.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 339 kez okundu.