2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İLE BAŞVURULARI

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Fakültemiz bünyesinde bulunan Lisans düzeyindeki programlara "Kurumlar Arası Yatay Geçiş" Kontenjanları İle Başvuru ve Değerlendirme Takvimi açıklanmıştır.

Yatay Geçiş Başvuru ve Değerlendirme Takvimi için Tıklayınız
Yatay Geçiş Esasları ve Kontenjanlar için Tıklayınız

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı yatay geçiş kontenjanları için Fakültemize başvuruda bulunacak öğrencilerimizin "Yatay Geçiş Takvimi" içerisinde yer alan tarihler arasında istenen belgeler ile birlikte 28.07.2023 tarihine kadar Fakültemiz öğrenci işleri birimine şahsen ya da elektronik ortamda ubfd@trakya.edu.tr  adresine ) başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 25.08.2023 tarihine kadar değerlendirilecek olup, sonuçlar 28.08.2023 tarihinde fakültemiz internet sayfasından ilan edilecektir.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA İSTENECEK BELGELER

1. Dilekçe  (Dilekçe şablonu aşağıda yer almaktadır)
2. Transkript (Aslı)
3. Öğrenci Belgesi (Aslı)
4. Disiplin cezası almadığını gösteren belge (Aslı)
5. ÖSYS Sonuç Belgesi ( Yerleştirme Sonuç Belgesi)
6. Nüfus cüzdan fotokopisi
7. 8 yarıyıllık ders planı ve ayrıntılı ders içerikleri (Birim Onaylı)
8. İkinci öğretim bölümünde okuyup, örgün öğretim bölümü için başvuracak öğrenciler için % 10'a girdiğini gösteren başarı belgesi
9. Başvuruda bulunan adayın daha önce yatay geçiş yapmadığını gösterir belge
Bu içerik 07.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1508 kez okundu.