2023 DGS ile Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Adayların Dikkatine

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 14-18 Eylül 2023 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

2023 DGS ile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda istenilen belgelerle birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosuna 20 Eylül 2023 tarihi (Cumartesi-Pazar Hariç) mesai bitimine kadar başvurarak ders kayıt işlemleri için kendilerinden istenen belgeleri yetkililere teslim etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

1- LİSE DİPLOMASI (ASLI)
2- ÖN LİSANS DİPLOMASI (ASLI) VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ
3- DERS İÇERİKLERİ VE DERS PLANLARI (Birim Onaylı)
4- DGS YERLEŞME SONUÇ BELGESİ
5- TRANSKRİPT (Birim Onaylı)
6- NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ
7- Dört (4) ADET FOTOĞRAF
8- ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU (Belge için tıklayın)

*Not: Dersler 02.10.2023 tarihinde başlamaktadır.

Bu içerik 11.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 423 kez okundu.