7 YILLIK AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURUP KAYDI SİLİNEN ÖĞRENCİLERİMİZİN (2014 ve öncesi girişli öğrencilerimiz) EK SINAV PROGRAMI

2547 Sayılı kanunun 44.maddesinin ( c ) fıkrası gereğince,  2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı  sonunda azami öğrenim süresini dolduran ve verilen ek sınav hakları sonucunda kaydı silinen öğrencilere, alarak başarısız oldukları ve devamsızlıktan başarısız oldukları derslerden sınav hakkı verildiği için bu öğrenciler  sadece hiç almadıkları derslerden 2 ek sınav  haklarını kullanacaklardır. Bu ek sınavlara girecek olan öğrenciler için sınav takvimi aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

1. Ek Sınav Tarihleri
         14 - 18 Mart 2022
      2. Ek Sınav Tarihleri
        28 Mart - 1 Nisan 2022

Not: Sınavlarda en az 60 (altmış) notunu alan öğrenciler ara sınav notuna bakılmaksızın başarılı sayılacaklardır.

Sınavlar Uygulamalı Bilimler Fakültesi dersliklerinde yüz yüze gerçekleşecektir.

Sınav Programı aşağıda yer almaktadır.
Bu içerik 23.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 378 kez okundu.