COVID-19 SEBEBİYLE FİNAL VEYA BÜTÜNLEME İLE TEK DERS SINAVINA GİREMEYEN ÖĞRENCİLER HAKKINDA DUYURU

Trakya Üniversitesi Senatosunun 20 Ocak 2022 tarih ve 01 sayılı toplantısınını 15 numaralı kararına göre;

COVID-19 testinin pozitif olması nedeniyle 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı Final veya bütünleme ile tek ders sınavına giremeyen ve bu durumunu kayıtlı olduğu birime belgelendirmek şartıyla başvuran öğrencilere, ilgili birimin yönetim kurulunca belirlenecek bir tarihte bütünleme ve tek ders sınav hakkı verilmesinin uygun olduğuna karar verilmiştir.

PCR test sonucu Pozitif olan öğrencilerimizin bu sınav hakkından yararlanabilmeleri için;

1- Aşağıda belirtilen mazeret sınav başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak imzalamaları ile,

2- Formun ekine COVİD-19 Pozitif PCR test sonucunu eklemeleri,

3- Zorunlu İzolasyon / karantina süresini gösteren belgeyi (HES-AL Uygulaması veya E-Nabız uygulamasından alınabilr.) eklemeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin yukarıda istenilen belgeler ve açıklamalar doğrultusunda 31 Ocak 2022 ile 04 Şubat 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru formu ve eklerini şahsen Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine veya e-posta yolu ile (ubfd@trakya.edu.tr) adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

NOT: Sınav tarihi ile sınav için başvuran öğrencilerimizin başvuruları incelenerek sınav hakkı verilen öğrencilerimizin isimleri Fakültemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Mazeret Sınav Hakkı Talep Formu aşağıda yer almaktadır.
Ek Dosyalar
Bu içerik 24.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 337 kez okundu.