Ek Kontenjan ile Yerleşenler için Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hakkında Duyuru!

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında, ön lisans ve lisans programlarına ek kontenjan ile kayıt olan ( kayıt tarihi 8 Ekim 2021 sonrası olanlar ) öğrenciler için 24 Kasım 2021 tarihinde, saat 16:30’da A1-A2 düzeyinde Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) muafiyet sınavı yapılacaktır.

Söz konusu sınav uzaktan öğretim yoluyla (çevrimiçi) online olarak yapılacaktır.

Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) muafiyet sınavına katılmak istiyorsanız, lütfen http://muafiyet.trakya.edu.tr web adresine giderek kullanıcı adı, öğrenci numaranız ve şifreniz, TC./YU kimlik numaranız olacak şekilde giriş yapınız. (TC./YU numarası olmayan öğrencilerin şifresi öğrenci numaraları olacaktır.)

Burada gerekli bilgilerin ve koşulların yer aldığı bilgileri okuyunuz ve sonrasında “Başvuru Formunu” 16/11/2021 - 21/11/2021 tarihleri arasında doldurunuz.
Katılacağınız sınavda başarılar diler iyi bir akademik yıl geçirmenizi temenni ederiz.
Bu içerik 12.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 289 kez okundu.